Logotype

Hudiksvall
Ju-jutsuklubb

Information om vårterminen

Hej alla medlemmar, och god fortsättning på er!

När vi den 20 november tog beslutet att återigen stänga ner vår fantastiska verksamhet på grund av Covid-19, så hade vi ändå en liten förhoppning om att vi på något sätt skulle kunna starta terminen nu i januari.

Efter att den nya pandemilagen nu trätt i kraft den 10/1, så har styrelsen tillsammans med klubbens chefsinstruktör, fört en dialog om vi på ett säkert sätt kan starta vårterminen som vanligt för våra medlemmar.

Men eftersom vår verksamhet bygger väldigt mycket på fysisk kontakt, samt att vi genom pandemilagen nu har en maxbegränsning på antal personer i dojon, så har klubben beslutat följande:

· Vi kommer att vänta ett litet tag till med att starta upp verksamheten för knattar och barn

(så fort vi ser en möjlighet att våra knattar och barn kan träna/röra sig säkert på mattan så kommer vi att köra igång knatte/barnträningen)

· Vuxengrupperna kommer att få en möjlighet att börja träna, fast med ett lite annorlunda upplägg, det kommer att bli träning utan någon fysisk kontakt, där alla har sin plats på mattan.

(mer information om detta kommer att skickas ut till berörda).

Vi tycker självklart att det är väldigt tråkigt att vi inte kan starta terminen som vi hade tänkt. Men smittspridningen är fortfarande väldig hög i vår region och kommun, och eftersom vi sätter hälsa och säkerhet främst för alla som vistas i dojon, medlemmar som instruktörer, så måste vi tyvärr rätta oss efter dom förutsättningar som råder just nu. Detta är naturligtvis något som kan förändras.

Från klubbens sida kommer vi att fortsätta hålla oss uppdaterad på dom förändringar som sker, och så fort vi ser en möjlighet att på ett säkert sätt starta upp vår verksamhet igen, så kommer vi meddela detta via mail och på vår hemsida. Klubben vill ju självklart, så fort det bara går se alla våra fantastiska medlemmar på mattan igen.

Till alla er som hade tänkt gradera i december, så ber vi att få återkomma med hur vi löser det. Vi kommer självklart att hitta en lösning, det kommer bara att ta lite längre tid än vi tänkt.

Vi vet också att det ur ett folkhälsoperspektiv är viktigt att man håller igång med träning. Extra viktigt är det framförallt att försöka säkerställa att barn och ungdomar inte slutar att idrotta helt. Så fram tills vi möts på mattan igen, så hoppas vi att ni passar på att åka skridskor, skidor, pulka mm nu när det blev vinter, huvudsaken att ni har roligt och rör på er.

2021-01-15

Styrelsen Hudiksvall Ju-Jutsu Klubb

Tillbaka