Logotype

Hudiksvall
Ju-jutsuklubb

Inställd träning p.g.a Covid -19

Hej alla medlemmar!

Med anledning av att smittkurvan för Covid-19 fortsätter stiga i Gävleborgs län, samt att antalet smittade ökar markant även i Hudiksvalls kommun, så har Styrelsen för Hudiksvall Ju-Jutsu Klubb beslutat att, fr.o.m 2020-11-20 tills vidare ställa in all träning.

Styrelsen tillsammans med klubbens chefsinstruktör, har under den gångna veckan fört en dialog om hur vi på bästa sätt ska hantera situationen för våra medlemmar med en ökad spridning av Covid-19. Eftersom vi bedriver en fysisk kontaktsport, så ser vi i nuläget inte någon möjlighet för oss att utöva vår sport på ett säkert sätt. Och självklart så sätter vi hälsa och säkerhet först, det gäller alla som vistas i dojon, både tränande, våra instruktörer och föräldrar.

Vi har regelbundet sedan terminen startade följt dom presskonferenser som sänts med Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelse och Region Gävleborg, och på det sättet hållit oss uppdaterad på den utveckling som skett, både på nationell- och regional nivå.

Vi tycker självklart att det är väldigt tråkigt, att vi återigen tvingas stänga ner vår fantastiska verksamhet, med nu gäller det att vi alla hjälps åt att bromsa den spridning som sker i vår närhet.

Vi hoppas att vi kommer kunna starta upp vårterminen i januari som vanligt, men mycket beror ju såklart på hur utvecklingen av Covid-19 ser ut.

Höstterminen blev ju tyvärr lite kortare än vad vi tänkt oss, vi hoppas att ni medlemmar har förståelse för detta. Eftersom Region Gävleborgs allmänna råd och restriktioner gäller till och med den 13 december, så innebär det ju också att den tänkta klubbgraderingen den 12 december tyvärr inte blir av. Om möjlighet finns att starta upp verksamheten igen i januari, så kommer vi att se till att dom som skulle graderat i december, får en möjlighet att gradera jan/feb.

Från klubbens sida kommer vi att fortsätta hålla oss uppdaterad på vad myndigheterna ger för rekommendationer och restriktioner, och så fort vi ser en möjlighet att på ett säkert sätt starta upp vår verksamhet igen, så kommer vi meddela detta. Klubben vill ju självklart, så fort det bara går se alla våra fantastiska medlemmar på mattan igen.

Och med det så vill vi önska alla er medlemmar ett riktigt skönt juluppehåll. Och tills vi möts igen på mattan, sköt om er, håll er friska och håll avstånd.

2020-11-19

/Styrelsen Hudiksvall Ju-Jutsu Klubb

Tillbaka