START OM KLUBBEN TRÄNINGSTIDER KALENDER BILDGALLERI NYHETER GÄSTBOK KONTAKT

Om Hudiksvall Ju-Jutsu Klubb!

Hudiksvall ju-jutsu klubb bildades den 27 juli 1993 av Ulf, Katarina och Mats Bäckström. Klubben tillhör Svenska Ju-jutsuförbundet som bedriver stilen Ju-jutsu Kai under mottot "Självförsvar med tradition och kvalitet". Klubben är sedan den 4 oktober 1993 medlem i ju-jutsu sektionen, Svenska Budoförbundet.

Vi startade vår verksamhet med en uppvisning i mellanstadiesalen på Östra Skolan. Det blev ett fantastiskt gensvar med drygt 100 i publiken. De som deltog på klubbens första uppvisning var Göran Westling, Katarina Bäckström och Ulf Bäckström. Ett 40-tal vuxna började träna och av dessa fortsatte 29st och klarade sin gradering till 5:e kyu gult bälte i december. Det var även 15 st barn som klarade sin gradering till gult mon bälte.

1:a året hölls all träning av klubbens grundare Ulf och Katarina Bäckström. Då startade vi varje träning med att bära in 64m2 matta och att efter träningen bära ut den, uppvärmning och avslutning var gratis så att säga...Under den här tiden sökte vi med ljus och lykta efter en egen lokal. Till slut fick vi napp nere på Håstaholmen. I januari 1995 flyttade vi in under pompa och ståt.
Högst graderad i klubben är klubbens chefsinstruktör Shihan Ulf Bäckström 8:e dan röd-svart bälte.
Hudiksvall ju-jutsu klubb har numera ca 150 medlemmar alltifrån 7år och uppåt. Vi försöker hela tiden utveckla vår verksamhet genom att förkovra oss i ju-jutsu, utbilda instruktörer, förbättra barnverksamheten mm.

Avslutningsvis klubbens motto: Ju-jutsu ska vara roligt!!!

Drogpolicy

Instruktörer

Ladda ner

Styrelsen

Vandringspris

Ladda ner

Norra Bälteslägret

Hudiksvall Ju-jutsu klubb

Sportholmen, Håstaholmen

Sponsorer