START OM KLUBBEN TRÄNINGSTIDER KALENDER BILDGALLERI NYHETER GÄSTBOK KONTAKT

Hiji gatame

Det är roligt med Ju-jutsu

Moncler dam rea trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler Jacka Dam rea falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose dunjacka rea sverige länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Stövlar rea vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek UGG Herr Rea Sverige vanor,UGG Outlet Deutschland åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG rea stockholm,Nike Air max 90 herr Sverige är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max rea Sverige är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max rea 2016 online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy rea Sverige kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley Solglasögon sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Glasögon dam rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Online Italia

Välkommen till Hudiksvall Ju-Jutsu Klubb!

Ju-jutsu (mjuk teknik) är en idrott som är inriktad på självförsvar. I Hudiksvall håller vi till på Håstaholmen i egna fräscha lokaler, vi har träning för knattar mellan 7-9 år, barn 10-13 år och vuxna 14 år och uppåt. Vi är anslutna till Svenska Ju-jutsu förbundet samt till Svenska Budo och Kampsportsförbundet.

Nyheter

2 jan 2018

Träningen för VT-18 startar vecka 3

Hej alla medlemmar!

Vecka 3 (15/1-19/1) börjar träningen för alla fortsättningsgrupper i ju-jutsu
enligt det som står under rubriken träningstider.

OBS! För er som har missat att vi har flyttat, så är den nya adressen Sjögatan 11, samma byggnad som Folktandvårdens nya lokaler och det nya gymmet Träningsvarvet.


KOM IHÅG ATT MEDLEMSAVGIFTEN SKALL BETALAS SENAST 31/1.
(information om pris och Bg nr står under fliken "om klubben")

Välkomna till en ny termin!

/Styrelsen och instruktörerna

Läs mer...

2 jan 2018

Nybörjarstart och uppvisning

Lördagen den 3 februari mellan kl.12:00-16:00 kommer vi att inviga vår nya dojo på Sjögatan 11 med uppvisning, nybörjar inskrivning, prova på och öppet hus.

Annons och mer information om detta kommer även att finnas veckan innan i Hela hälsinglend.

Vi har träning för alla killar och tjejer som fyller 7 år eller äldre under våren.

Välkomna!

/Styrelsen och instruktörerna

Läs mer...

Hudiksvall Ju-jutsu klubb

Sportholmen, Håstaholmen

Sponsorer